jak urzadzic kuchnie z jadalnia i salonem

jak urzadzic kuchnie z jadalnia i salonem

Sie 26
jak urzadzic kuchnie z jadalnia i salonem

Byłoby to również z pewnością przyczyni się do tworzenia zatorów w kluczowych obszarach lotniska. Rozprzestrzenia się równomiernie przez ludzi węzła komunikacyjnego pomaga bezpieczeństwa, równowagi klimatyzacji i wygodnym transportu. Te same podstawowe zasady stosuje się do centrów handlowych, a duża różnica byłaby: klienci zwykle nie mają dwa główne cele, jak na lotnisku.

Kształty: Korytarz, Cul-de-sac, kwadratowe, półksiężyc, jestem pewien, że natknąłem sądów żywności wszystkich konfiguracjach i formach. Typowa „korytarz” typ usługi obudowana po obu stronach mogą być opłacalne dla inwestora, ale to nudne i niewygodne dla klientów i operatorów. Koncentracja usług mają tendencję do zmniejszenia kosztów instalacji i konserwacji, ale może też ugryźć developer powrotem po ich wymaga dokonania zmian w celu dostosowania do nowego operatora. Cul-de-sac może być także rodzajem kosztów instalacji, ale nie pozostawia miejsca dla rozbudowy lub zmiany; centrum handlowe ma dostępu do morza, a jedynym sposobem, aby rozwinąć się zdejmując inne najmu lub dzierżawy. Nasz wielki stary kwadrat jest pojemny, wszechstronny, nieco trudniejsze do czyszczenia i kosztowne do zainstalowania, ale zmiany są mniej bolesne.

W ostatnich latach oraz fuzji i adaptacji istniejących budynków w centrach handlowych i sądy żywności obserwowaliśmy tendencję klastrów mniejszych sądach żywności. Czasami podyktowane ograniczeniami technicznymi lub niezdolności budynku na nastawienie dużej liczby osób w jednym obszarze, klastry mają trochę uroku, ponieważ nie wygląda tak zajęty lub tak głośno, ponieważ duże obszary robić. Odpowiednie dobranie operatorów może złożyć podobne klientom stworzenie bardziej przyjaznego i „spersonalizowane” środowisko.

Kolejną złotą zasadą jest, aby spróbować jak najwięcej, aby utrzymać obrys food court proste; po prostu uniknąć „ciekawe” kształty, ponieważ może on dokonać interakcji i przekraczanie usług skomplikowane, co zwiększy cenę instalacji i tworzenia trudnej konserwacji.Trzymaj trzon projektu food court jasne i proste , a projekt będzie płynąć w sposób naturalny.

– autor artykułu